Nijverheidslaan 49 bus 1 - 8540 Deerlijk - Tel. 056 77 55 24
  • nl
  • fr
  • en

Over Lamotex

LAMOTEX, reeds meer dan 50 jaar ten dienste van de textiel- en confectienijverheid, werd oorspronkelijk te Kortrijk opgericht door Dhr. Dirk Van Mol als toeleverancier voor weverij en afwerking.

In 1990 is de firma verhuisd naar een nieuw bedrijfsgebouw in Deerlijk. Op dit ogenblik werd eveneens een eigen produktie opgestart van weverszeep. Ondertussen begon LAMOTEX ook in de confectie een vertrouwensnaam op te bouwen. Vanaf dit moment werd LAMOTEX gezien als leverancier voor een totaalpakket in textiel, van spinnerij tot tapijt en confectie. 
Na verdere specialisatie startten we met de verkoop van semi-industriële stoomstrijkijzers uitgewerkt met verdelers en servicepunten in gans België.

Recentelijk werd de roedenproduktie van Schmeing (voorheen Schlemper) overgenomen. Deze extra specialisatie van roeden (voor Wilton en Metex getouwen) resulteerde in een wereldwijde verkoop.

Sedert 2000 is LAMOTEX in handen van Dhr. Wim Van Mol (zoon van Dhr. Dirk Van Mol), die samen met een jong dynamisch team garant staat voor de gekende kwaliteit en service!

Lamotex is trots u aan te kondigen dat sinds begin 2011, na overname van een departement van de firma Schlemper, het nu zijn eigen productie heeft van de vervangmessen voor de roeden in Deerlijk.
We hebben nu alles voor Wilton volledig geïntegreerd in onze firma:

Van het walsen van de staaldraad tot de precieze productie van de vervangmessen voor de snijroeden.

We kunnen alle types mesjes leveren.
Ze zijn verpakt in doosjes van 500 st.

Indien u vragen hebt, aarzel niet ons te contacteren!
Wij helpen u graag.